2020-as nyári gumimatrac kollekció
BLOG

2020-as gumimatracok és felfújható strandjátékok

Mindig izgatottan várom a nyári felfújható gumimatrac, strandjáték kollekciókat, mert tudom, hogy az adott évben azokból az alapanyagokból fogok tudni dolgozni. Mindig az aktuális mintái inspirálnak további kollekciókra, esetleg vadonatúj upcycling termékekre. Amikor pl. megjelent a perec, akkor lett barna matracom, így elkezdtem tervezni a maci újbábot. Vagy a roséarany flamingó, aminek köszönhetően elkezdtem vintage stílusú esküvői dekorációkat, virágokat készíteni. Sose gondoltam volna, hogy matracból visszafogott díszek is készíthetők!

Az Intex az egyik legnagyobb gyártó, az elérhető termékei itt böngészhetők. Itt például iszonyatosan várom, hogy egy ilyen felfújható láma kerüljön a kezeim közé, annyira cuki, de a honlapjukról nem egyértelmű, hogy lesz-e ilyen, de más linkek pedig az sejtetik, hogy ez része lesz a 2020-as nyári kollekciónak. Vagy pl. ez a trópusi leveles flamingó…tudnék mit kezdeni vele!

A Bestway -nek most nem látok nagy dobást, viszont azért pár darabnak örülnék rendesen. Majd mindenképp szóljatok, ha valami érdekesebb darabotok válik lyukassá, mint pl. a páva, vagy ha piros színű bármitek lesz. A facebook oldalukon viszont sokkal érdekesebb darabok vannak!

Szóval igencsak izgatottan várom, hogy melyik darabokat fogják Magyarországra is behozni, hisz amit importálnak, azokkal az alapanyagokkal tudok tervezni én is! Remélem, velem együtt izgultok, és ha nyáron majd valamilyen érdekes példányt láttok, eszetekbe fogok jutni:)

Egy hozzászólás

Leave a Reply