BLOG

DIY esküvői dekor – papírcsillagok

Sokat agyaltunk barátnőimmel, hogy milyen DIY dekorációkat készítsünk a lagzira, ami valójában egy kerti party lesz. Készítettünk is közösen egy Pinterest boardot. Napokig böngészett mindenki mindenfelé és pinnelte a neki tetsző dekorokat. Azis szempont volt, hogy valami olyanból készüljenek az elemek, amik egyébként akár upcyclingra is alkalmasak lennének. Most azt mutatom be, amit egy háromgyerekes barátnőm mutatott és tényleg pofonegyszerű – annak ellenére, hogy rengeteg lehetőség van benne! 

Mesi nagyon szeretett volna segíteni, de nagyon kevés ideje van, az is főleg csak éjjel, mivel három fia van és közben visszament dolgozni. Ő mondta ezt az egyszerű díszt. Tulajdonképpen csak pár papírzsacskót kell összeragasztani, annyit amennyi kényelmesen körbeér majd kétoldalú ragasztóval összeilleszteni és felakasztani. Több se kellett, bele is vágtunk.

Papírzacskót könnyű szerezni. Mi a Rossmannból vettünk illetve egy nagyon jó kínálatú, cukrász diszkont webshopból. Egyébként a sok sok dísz gyártása során én a nehezebb, selymesebb fehér zacskókat kedveltem meg a legjobban, mert azoknak lett a legjobb esése. Aztán megkezdtük őket színezni, az éleit washi tape-el díszíteni illetve belevagdosni különböző mintákat. Ezeket egész egyszerűen nem lehet elrontani! Már alig várom, hogy a kertben láthassam őket élesben!

[smartslider3 slider=32]

 

Vélemény, hozzászólás?