Itt a fenntartható partidekor!
BLOG

Itt a fenntartható partidekor!

2020. március 16-án indul az Ursuslupus fenntartható partidekor vonala! Ezek az újrahasznosított gumimatracból készült dekorációkat folyamatosan töltöm fel a webshopba, ahol meg is vásárolhatjátok illetve egyes szetteket ki is bérelhettek majd. Találsz majd köztük születésnapi dekorációt, gyerekszoba-dekorációt, ahogy a nyaralód, erkélyed vagy akár a kerti partid is kicsinosíthatod velük.

Hogyan és miből születnek ezek a dekorációk?

Eredetileg a biciklibelsőből varrt cuccaim béléséhez használtam a matracokat, hisz azok ugyanúgy vízállóak, hasonló stílusúak és bírják a strapát, de ahogy egyre több szuper mintájú matracot találtunk illetve ti is egyre többet küldtetek nekem, szerettem volna rátalálni azokra a termékekre, ahol ezek a színek és minták jobban látszanak. Ráadásul sok matrac feldolgozása után maradtak olyan részek, amikkel nem tudtam mit kezdeni, de eltettem őket későbbre. Mára már a gumimatracok és felfújható strandjátékok majd’ minden részét tovább tudom hasznosítani, egyedül a műanyag fogantyúknak nem találtam még új funkciót. Kommentben várom az ötleteket tőletek, mit lehetne velük kezdeni.

Először sima háromszög zászlókat kezdtem el varrni, de aztán egyre inkább az izgatta a fantáziám, hogy minden divatos DIY dekorációt is elkészítsek gumimatracból. A következő a rojtgirland lett, amit az ursuslupus neon n2 fülbevalóimból kiindulva tudtam megvalósítani. Innentől nem volt megállás. Elkezdtem pinterestemen gyűjteni a házikészítésű dekorokat és folyamatosan azon agyalni, ezekből melyiket lehet gumimatracból kivitelezni. Az alábbi képeken van a jelenlegi portfólióm egy része, és folyamatosan töltöm majd fel az új és új dekorációkat.

Mostantól az alábbi termékek személyre szabott színkombinációval és méretben rendelhetők. Szuper kiegészítői lesznek a születésnapi zsúroknak, esküvőknek, kerti partiknak vagy akár az otthoni karantént is feldobhatod ezzel, ha te is a #maradjotthon híve vagy.

Ha érdekel, hogyan kezdődött nálam az újrahasznosított dekor-mánia, olvasd el a Nők Lapja Café cikkét is rólam. Partidekor rendelés a boltomban vagy a Facebook-on üzenetben.

Leave a Reply