Bölcsis zsák

2 400 Ft

Ez a sátor újrahasznosításával varrt, kisméretű tatyó praktikus kiegészítője a hulladékmentes életnek. A pár darabos szett például remekül kiváltja a bölcsiben a kötelező, a szennyes ruhák hazaadására használt műanyag kiszacskókat. De nasitasiként is jól használható.

 

Rendeléskor megjegyzésbe írd meg kívánságod, hogy milyen betűt és azt milyen szín(ek)ből szeretnéd. Ha 4-et rendelsz, egy ötödiket ajándékba adok, hogy jusson a hét minden napjára.

Kategóriák: , Címke:

Leírás

Sokáig nem tudtam mit kezdeni a sátor belső, általában fehér részével, amíg ki nem találtam, hogy a bölcsikben ezekre lehet lecserélni az egyszerhasználatos műanyagzacskókat, amikben a kisbabák piszkos, néha pisis ruháit adják haza. A bölcsitól hazáig, akár a játszótéren át, ezek a kis tasakok nem foglalnak sok helyet, de tökéletesen betöltik fukciójukat. Légáteresztő, de valamennyire tartja a nedvességet. Nem akartam, hogy snassz, fehér legyen – akkor találtam ki, hogy remekül mutatna ezekre applikált gumimatrac minta vagy iniciálé – így a gondozók is könnyen be tudják azonosítani, kihez tartoznak és talán nagyobb hajlandósággal nyúlnak majd ezekhez a szemeteszsákok helyett.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.