ursuslupus reflex color n2

2 200 Ft

Találkoztál már olyan tervezővel, aki két keréken veszi fel a harcot a környezetet szennyező hulladékok ellen? És olyannal, aki két kerékből?

Környezettudatos szemléletem a márkám meghatározó eleme, ugyanis az Ursuslupus kiegészítők tervezése során bicikliligumit hasznosítok újra és hozok létre többek között  trendi ékszereket  nőknek. A fülbevaló külseje biciklibelsőből, belül pedig a gumimatrac pohártartó részéből készült három kis tölcsér. A színek játékának csak a fantáziád szab határt. Minden fülbevaló kényelmes, egyedi és a kreatív upcycling szemléletét népszerűsítik.

középkékközépkéklilalilalime zöldlime zöldnarancsnarancspinkpink
Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

Fényvisszaverő fülbevaló továbbhasznosított (upcycling) biciklibelsőből gumimatraccal díszítve. A fényvisszaverő szalag a bringás lányoknak extra láthatóságot ad, ráadásul, ha fényben csillan, ezüstös hatásával abszolút bijoussá változik. A külseje cikkcakkos biciklibelső csíkből és gumimtracból áll még. Az alapanyagok miatt pehelykönnyűek, viseletük nem terheli meg a fület. Gyakorlatilag örökéletűek és garantáltan nem találsz túl sok más fényvisszaverőt!

További információk

szín

középkék, lila, lime zöld, narancs, pasztel rózsaszín, pink

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.