Uzsonnás táska

3 500 Ft

Szeretsz ebédet, uzsonnát nassolnivalót vinni magaddal? És volt már olyan, hogy összenyomódott a táskádban a banán pl, vagy kifolyt a pörkölté a dobozból? Akkor erre is van egy zero waste megoldásom neked, nem kell egyszerhasználatos műanyagzacskóhoz nyúlnod, itt az újrahasznosított gumimatracból varrt uzsitasi!

AnanászAnanászAnanászbálnabálnabálnaDínós élménymedenceDínós élménymedenceDínós élménymedencekerékkerékkerékPerecPerecPerecPizzaPizzaPizzaPop CornPop CornPop CornRivergator úszógumiRivergator úszógumiRivergator úszógumiTeknősTeknősTeknős
Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Az uzsonnástákákat kilyukadt gumimatracból, felfújható strandjátékokból készítem. A designt az adott alapanyag mintája és fomrája határozza meg, de ha túl egyhangú az adott szín, akkor szeretem mindeféle kiegészítőkkel feldobni, mint például átlátszó matrac alatt “úszkáló” gumimatracból vágott apró színes pöttyökkel, vagy kishalakkal, unikornisokkal stb.

Mérete általában 18-20x 25-28 cm, de egyéni méreteket is tudok készíteni.

A nasitasin felül egy biciklibelső pánt kerül, amit a vizitúrák vízhatlan táskáikhoz hasonlóan kell feltekerni majd patenttal összezárni. Ha már szert teszel egy ilyen uszitasira, látni fogod, hogy milyen sokrétűen használod majd, mert elkezdi majd kiváltani az egyszerhasználatos műanyag zacskókat. Pl. nagymamádnál a kertben már abba teszed a meggyet, vagy a gyerek apró játékait viszed magaddal a táskádban. Aztán pedig jön majd az újabb megrendelés felém, mert nem is érted addigra már, hogy hogy tudtál enélkül élni:)

A feltöltött egyedi termékek megváráolhatók, de személyre szabott rendelést

További információk

minta

Ananász, bálna, Dínós élménymedence, kerék, Perec, Pizza, Pop Corn, Rivergator úszógumi, Teknős

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.