ursuslupus

Az Ursuslupus tervezőjeként arra törekszem, hogy a felesleges anyagok továbbhasznosítása (upcycling) által környezetünket védjem és másokat is erre inspiráljak. Ezért termékeimet bicikligumi belsőből, gumimatracból és használt sátoranyag továbbhasznosításával hozom létre. Mivel műhelyemben nem lebomló anyagok kreatív újrahasznosításán dolgozok, termékeim különösen tartósak. Ugyanakkor termékeim megfizethetősége lebeg mindig szemeim előtt, mert fontosnak tartom, hogy a fenntartható divat mindenki számára hozzáférhető legyen. Vallom, hogy a környezettudatosság és esztétikum jól megfér egymás mellett, termékeimet is az egyediség, változatos színvilág és praktikum jellemezi.  Az általam „felhasznosított” alapanyagok természetükből fakadóan nem lebomló anyagok- én ezen hátrányukat fordítom az előnyükre ezért az egyedi megjelenés mellett termékeim különösen hosszú életet képviselnek. 

Továbbhasznosított termékek széles skáláját kínálom, amelyek tökéletes kiegészítőként és funkcionális darabként szolgálnak a fenntartható divat, háztartás és életmód követőinek és kedvelőinek is.  

Hiszek abban, hogy munkám során inspirálhatok és hatással lehet másokra is abban, hogy nyissanak az értékteremtő újrahasznosítás felé és termékeimmel fenntarthatóbbá tehetem vásárlóim hétköznapjait. Workshopjaimon, foglalkozásaimon is legfőbb célom, hogy közelebb hozzam a fenntartható életmód szemléletét, a kreatív, de egyben környezetbarát megoldásokat a résztvevőkhöz.

Az Ursuslupus egy minőségi statement márka, amely bicikligumi, gumimatrac és sátoranyag újrahasznosításával hoz létre divatcikkeket és használati tárgyakat, amikkel felhasználóit környezettudatosságra kívánja inspirálni.

A praktikus és színes megoldásaink egyaránt szólnak az továbbhasznosított design termékek kedvelőinek és azoknak, akik előtt az ún. upcycling kézműves termékek ezidáig ismeretlenek voltak.

Az Ursuslupus a tudatos ember mindennapi megoldásai. ​

“Másokat is a környezettudatosságra szeretnék inspirálni”
– Jeney Orsolya