csapatépítő workshop

Az újrahasznosító foglalkozások céges csapatépítőkön mindig nagy sikert arattak. Egyrészt nagyon különleges dolog még mindig sokak számára a hulladékanyagok designos újrahasznosítása, másrészt mindig a megrendelő igényeihez igazítva találom ki, hogy milyen termékeket készítünk el a céges workshopok alatt. Külön szeretek olyan workshopokat kitalálni, ahol a férfi résztvevők is szívesen részt vesznek.

A foglalkozások 30-60 percesek szoktak lenni és egyszerre 6-8 résztvevő tudok foglalkoztatni. Egy tipikus céges workshopon a résztvevők saját maguk számára készíthetik el az adott terméket. Minden eszközt én biztosítok és az alapanyagokból is széles kínálattal készülök, ugyanis szívügyem az, hogy színvonalas alkotással térjenek haza, és olyat készíthessenek, amit ők a helyszínen tervezhetnek meg. Általában az önálló alkotást támogatom, hisz nagyon fontos tapasztalás ez, de szívesen segítek kérésre bárkinek elkészülni velük. Az alkotás végén mindenki meglepődik, mennyire jó kikapcsolódás ez és általában nagyon elégedettek az általuk készített tárggyal.

Mivel misszióm másokat is a környezettudatosságra inspirálni, igyekszem minden kérést, igényt teljesíteni. Ezért ha felkeltettem érdeklődését, kérem írjon bátran és kezdjünk közösen tervezni!