szervezz magadnak privát workshopot!

A gumimatrac és biciklibelső kíváló alapanyagok újrahasznosításra. Könnyű dolgozni velük, és mindenkinek sikerlélményt nyújtanak a végtermékek. Szervezz egy foglalkozást baratánőidnek, tanítávnyaidnak!

Kedvet kaptál az újrahasznosításhoz, de sokáig kell várnod a következő alkalomra? Akkor ne tedd, vedd kezedbe a dolgot és szerevezz magadnak egy magán workshopot, újrahasznosító foglalkozást! Készíts te magad ékszereket, kiegészítőket, táskákat vagy magad tervezte dolgokat biciklibelsőből, gumimatracból, esetleg sátoranyagból! Fiúknak is bátran ajánlott!

Újrahasznosítás barátaiddal

Ha Te is szeretnéd kipróbálni ezeket az anyagokat, mindig is vonzott az újrahasznosítás akkor szervezd össze a barátnőidet és vegyél részt saját szervezésű workshopodon! Az ára 4000 ft/fő és minimum 5 résztvevőt kell szerezned, a helyszínt pedig közösen találjuk ki. Lánybúcsúra is remek program- ott az ár egyedi megbeszélés szerinti. Érdeklődj a részletekről telefonon vagy emailben!

Pedagógusoknak, óvónőknek

Amennyiben szívesen szerveznél újrahasznosító foglalkozást a gyerekek, tanítványaid számára, jó helyen jársz. A gyerekek kiemelten fontos célcsoport számomra, és jól megtalálom a hangot velük. Vedd fel velem a kapcsolatot és találjuk ki közösen, mi lenne a legjobb!

Élményajándék

Unod már, hogy mindig csak tárgyakat ajándékozol? Szeretnél valami igazán eredetit, mégis megfizethetőt ajándékba adni? Akkor ajándékozz újrahaszosító DIY workshopot! Szervezz le egy alkalmas időpontot és vegyen részt az ajándékozott egy saját upcycling workshopon, ahol bátran alkothat, kísérletezget családias hangulatban! Ára a végerméktől és résztvevők számától függően 10.000- 25. 000 forint. Kezdd el szervezni most!

Kreatívkodj csak úgy!

Miért is kellene valami különleges alkalomra várni, ha jól esne egy igazán rendhagyó kikapcsolódás? Vagy esetleg úgy alkotnál valamit, de nem tudod, hol kezd el? Akkor lepd meg magad és a többieket (minimum 5 főt) egy 3 órás, akár délutáni kreatív programmal és kapcsolódj ki újrahasznosítás közben! A legjobb benne, hogy neked csak meg kell érkezned, alkotnod, majd elégedetten távoznod – az elpakolással sem kell törődnöd! Feltöltődésre, kismamáknak rövid kimenőre nagyon is megfelel! Máris lecsapsz rá?